BOARD RETREAT

Friday, April 16th, 2021 from 1:00p.m. – 6:00p.m.

AGENDA

Meeting Purpose: The purpose of the annual Fresno EOC Board retreat is to gather as a team to reflect on the shared successes and strengths of the last year and build momentum and vision for the next.

DAY 1

1:00 p.m. – 1:10 p.m. (10 mins)	Welcome
1:10 p.m. – 2:00 p.m. (50 mins)	Facility Tour
2:00 p.m. – 2:15 p.m.	15 Minute Break
2:15 p.m. – 2:25 p.m. (10 mins)	Opening Session
2:25 p.m. – 3:40 p.m. (1 hour and 15 mins)	2021 Agency Priorities
3:40 p.m. – 3:45 p.m	Commercial Break! (Head Start 0-5: Emotional & Social Development to COVID-19)
3:45 p.m. – 4:00 p.m.	15 Minute Break!
4:00 p.m. – 5:00 p.m. (1 hour)	Fresno EOC April Board Meeting
5:00 p.m. – 6:00 p.m. (1 hour)	Dinner

BOARD RETREAT

Saturday, April 17th, 2021 from 9:00a.m. – 4:00p.m.

AGENDA

DAY 2

9:00 a.m 9:10 a.m. (10 mins)	Welcome and Opening Session
9:10 a.m. – 9:45 a.m. (35 mins)	Denise Harlow Presentation on National Priorities
9:45 a.m. – 9:50 a.m.	Commercial Break! (Emergency Response to COVID-19)
9:50 a.m 10:05 a.m.	15 Minute Break!
10:05 a.m. – 12:05 p.m. (2 hours)	Community Service Block Grant (CSBG) Training
12:05p.m. – 1:05 p.m. (1 hour)	Lunch
1:05 p.m. – 1:10 p.m	Commercial Break! (Internal Protocols to COVID-19)
1:10 p.m. – 2:10 p.m. (1 hour)	Commissioners Fiduciary Roles & Responsibility Roles
2:10 p.m. – 2:15 p.m.	Commercial Break! (Access Plus Capital: Impact on Small Business during COVID-19)
2:15 p.m. – 2:30 p.m.	15 Minute Break!
2:30 p.m. – 3:30 p.m. (1 hour)	Equity and Inclusion Presentation
3:30 p.m. – 3:35 p.m.	Commercial Break! (Creating a Culture of Equity and Inclusion)
3:35 p.m. – 3:50 p.m. (15 mins)	Closing Remarks